🏆 FINAL SUPERCOPA VETERANS

⚽️VETERANS ALCOLETGE 2-4 @ VETERANS CF BORGES BLANQUES

📌 Les Borges Blanques, campió de la supercopa

➡️ Partidàs de Supercopa entre dos grans equips

Partit molt igualat entre dos grans equips que ens feien gaudir d’un autèntic partidàs al municipal de Golmés. El partit s’iniciava amb molt respecte per part dels dos equips, coneixedors que qualsevol error podia decantar la balança cap a qualsevol costat. Durant els primers minuts les Borges va prendre el control del partit, però un bon Alcoletge ben posicionat defensivament esperava els seus moments per sortir al contraatac. Amb aquest guió de partit els visitants s’avançaven en el marcador amb gol de Jordi Morlans. Tot i el gol el partit va seguir la mateixa línia, ocasions en ambdues àrees i un alt ritme de joc que feia vibrar el Municipal. En el minut 30 Sergi Merino tornava a posar les taules al marcador. Quan semblava que l’empat seria el resultat amb el qual s’arribaria al descans, 5 minuts frenètics van avançar per partida doble als visitants arribant al descans amb el resultat d’1 a 3 a favor de les Borges.

En la segona meitat vam veure un Alcoletge més atrevit però tocat després del cop de rebre dos gols en tan sols 5 minuts. Es van viure uns minuts de molta igualtat on el ritme va anar perdent ritme pel cansament acumulat d’ambdós equips. En les acaballes del partit els visitants feien l’1 a 4, però dos minuts més tard els locals retallaven distàncies, posant el definitiu 2 a 4 en el marcador.

Gran partit entre dos grans equips on les Borges es van proclamar campions de la Supercopa

💥 Destacar la gran actuació de Raül Camí que va ser escollit el MVP de la final.