Broncos de la Amistad, campions Copa F7 2021/22

Gran final la disputada que va enfrontar dos grans equips que ens van fer gaudir d’un gran nivell de futbol.

A la primera part, tot i el desplegament de joc del Broncos, va ser el Bayern qui es va avançar al marcador mitjançant Jordi Català al minut 6 aprofitant una de les poques ocasions de les què l’equip local va gaudir. Però l’alegria només va durar fins el minut 12, quan Omar va empatar el partit i posteriorment, al minut 17, el mateix Omar va avançar als Broncos, arribant al descans amb el resultat de 1-2.

Ja a la segona part, el joc del Broncos va ser més efectiu i al minut 29 i 33, Isidre va marcar el seu doblet particular que posava al Bayern molt difícil les coses. Els nois del Bayern es van llençar a l’atac concients que el partit se’ls havia anat de les mans i al minut 37, amb Alfredo i al 42 amb Sergi, es van posar 3-4 al marcador.

Però com no podia ser d’una altra forma quan s’enfroten dos grans equips, al darrer minut del partit el Bayern va tenir l’oportunitat d’empatar el partit amb un gol que l’àrbitre va anul·lar per falta.

Gràcies als dos equips per aquesta gran final i enhorabona al Broncos de la Amistad per la seva victòria.

No us perdeu la retransmissió del partit.