Calva de Gaps, campions de la Supercopa Sèniors F7

Jornada final de la Supercopa F7 Sènior

Ahir dia 19 de maig els equips La Calva de Gaps i Café París van disputar-se la Supercopa.

Recordem que anteriorment, es van enfrontar a la final de la 2a divisió, aquest cop però, s’han tornat a trobar per jugar-se la Supercopa.

Fou un partit intens on els de La Calva de Gaps van trepitjar molt fort durant la primera part amb dos gols a favor. Durant la segona part, els del Café Paris van donar-ho tot fins al final amb l’oportunitat de sumar un gol. Tot i això, La Calva de Gaps va sumar dos gols més que van donar com a resultat final: 4-1, proclamant-se així campions de la Supercopa

🥇CAMPIÓ: La Calva de Gaps

🥈SOTS CAMPIÓ: Café Paris

🏆 MVP Luis Molinos Aranda de l’equip La Calva de Gaps

⭐ Els campions s’emporten com a premi participar al Campionat Nacional de F7 a Cadis ‼

Enhorabona als dos equips pel bon treball d’aquesta competició i a tota la resta d’equips que han participat aquesta temporada en aquesta categoria.

Esperem que hagueu gaudit del futbol aquesta temporada i que ho seguiu fent sempre.