Secà St.Pere, campion de la Copa Catalunya F5 2022

Ahir, dia 04 de juny es va disputar la Copa Catalunya F5 2022 a les instal·lacions del Pavelló Camp Clar de Tarragona, en què van participar 2 equips de Lligues Lleida, 2 equips de Minifutbol Tarragonès i 2 equips de les lligues Rocafort Futsal.

En la fase de grups, en el grup A, es van enfrontar FS Els Alamús de Lligues Lleida, Lookdor de Minifutbol Tarragonès i Malaquitos de Memphis de Rocafort Futsal.

En la primera jornada, Els Alamús van vèncer al Lookdor per un ajustat 1-0 i en la segona al Malaquitos de Memphis per 0-3, classificant-lo per la Final. En la darrera jornada, el Lookdor va guanyar al Malaquitos de Memphis per 8-0, que li donava el passi a la Final de Consolació.

En el grup B es van enfrontar Secà St.Pere de Lligues Lleida, Vikings FS de Minifutbol Tarragonès i Super Acció de Rocafort Futsal.

En la primera jornada, el Secà St.Pere es va imposar per 9-4 al Vikings FS i en la següent per 1-6 al Super Acció, quedant classificat per la final. En la jornada 3, el Vikings es va imposar al Super Acció, que li va permetre arribar a la Final de Consolació.

El campió de la Final de Consolació, els Vikings FS, es van imposar al Lookdor per 2-5 en el derbi tarragoní.

La Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus de consolació.

En la Final, en el derbi lleidatà, el Secà St.Pere va acabar imposant-se al FS Els Alamús per un ajustat 1-2.

Enhorabona als campions i gràcies a tots els equips per la seva participació i el seu bon Fair Play.