Vet.Ramon Vilella Bordeta cau a la final de la Copa Catalunya Veterans 2022/23

Matinal de diumenge a Torredembarra, on els Veterans Ramon Vilella Bordeta i CF Vistamar es disputaven la final de la Copa Catalunya de Veterans F11.

El partit va ser igualat, jugat de poder a poder, on els nervis de la final passaven factura als dos equips, amb poques arribades a les àrees, i a tots els hi cremava una mica la pilota.

A la primera part, els veterans de la bordeta varen tenir alguna ocasió de més que el rival, però no la van poder materialitzar.

A la segona més del mateix, encara que aquesta vegada van ser els nois del Vistamar, que a les acaballes del partit posaven rumb a la porteria del “loco” Correa, sense aprofitar les ocasions. Així es va arribar al final del temps reglamentari.

Així es va arribar al final del temps reglamentari. Els penals dictaren sentència i aquesta fou favorable als nois del Maresme, enduent-se la copa cap a Vistamar.

Agrair als Veterans Torredembarra la gestió per la cessió del camp, i agrair també a l’Ajundament de Torredembarra i al seu regidor d’esports Raul García, per acompanyar-nos en aquesta matinal futbolística de diumenge.

Moltes gràcies també a tots els participants i a tots els organitzadors que heu format part d’aquesta edició, l’any que ve, més i millor.

Bon estiu a tots!!!

Comparteix la notícia