📌Cop d’autoritat del CFR Pamipua

➡️ Amb 6 gols en la segona meitat, el CFR Pamipua s’emporta els tres punts

CFR Pamipua
Rayo Vaya Caño

Partit amb dues meitats molt diferenciades. Una primera meitat d’anada i tornada on els dos equips disposaven de diverses ocasions per trencar la igualtat en el marcador. Dos grans equips que es llançaven a l’atac per emportar-se els tres punts. En el minut 15, Pamipua posava l’1 a 0 al marcador, obra d’Arnau Pla. Dos minuts després, sense donar temps a reaccionar a l’equip visitant, Eloi Calero va fer pujar el 2 a 0 al marcador. Just abans del descans, Andreu Martí aconseguia retallar distàncies i marxar al descans amb el resultat de 2 a 1.

La segona meitat va ser totalment diferent de la primera, dos gols matiners en els primers 10 minuts van sentenciar un Rayo Vaya Caño que fruit del desgast físic de la primera part i del cop dels dos gols que posaven el marcador 4 a 1, van abaixar els braços i va veure com l’equip local guanyava el partit per 8 a 1.

💥 Destacar la gran actuació d’Eloi Calero que amb dos gols i dues assistències va ser escollit el MVP del partit.