CRÒNICA | Descansa FC 🆚 Segurnou de Minifutbol Reus

🏆 LLIGA F7 SÈNIORS (Jornada 5)

⚽️ Descansa 4-2 Segurnou

📌Partidàs en Majúscules

➡️ Un Descansa més efectiu s’emporta els 3 punts

Partit molt igualat entre dos grans equips el que vam viure ahir al municipal de Mas Iglesias. El partit començava amb un control de pilota del Segurnou i amb un Descansa molt més vertical que aconseguia posar-se 2-0 al marcador abans del minut 20. Quan semblava que aquest seria el resultat amb el qual arribaríem al descans, Cristian Hurtado al minut 24 va retallar distàncies al marcador. Segurnou va sortir amb un gran ritme a la segona part i va aconseguir empatar el partit al minut 32.

A partir de l’empat el partit va pujar la tensió i es va convertir en un partit d’anada i tornada on l’actuació dels porters va ser clau.

No va ser fins a falta de 10 minuts que Pablo Ferrer, autor també del primer gol, tornés a posar per davant al Descansa. Amb el 3-2 al marcador el Segurnou va assumir més riscos per empatar el partit i a falta de 5 minuts va rebre el 4 i definitiu gol.

💥 Destacar l’actuació de Pablo Ferrer que amb 2 gols va posar per davant en dues ocasions al seu equip i va ser escollit MVP del partit.