🏆 1ª DIVISIÓ F7 (Jornada 6)

⚽️ Drink Team 4-2 Bayer de los Caídos

📌 Partidàs en majúscules

➡️ Partit d’alt nivell entre els dos primers classificats.

Partidàs el que vam viure ahir al Mpal de la Canonja entre els 2 primers classificats. Tres punts que podien donar el campionat al Bayer de los Caídos o una vida més al Drink Team. El partit començava amb un ritme frenètic i en els primers minuts de partit els locals trencaven la igualtat, però pocs minuts després els visitants tornaven les taules al marcador. Igualtat màxima i ocasions per ambdós equips en un partit d’anada i tornada. En les acaballes de la primera meitat Drink Team colpejava amb dos gols en 2 minuts que els feien marxar al descans amb avantatja al marcador.

La segona meitat començava de la millor manera possible pels locals amb un gol en el primer minut de partit que ampliava distàncies. Bayer de los Caídos conscients que necessitaven empatar el partit per ser campions es van llençar a l’atac i quan faltaven 10 minuts posava el 4 a 2 al marcador. Tot i la insistència dels visitants el gran treball defensiu dels locals deixava el marcador 4 a 2 a favor del Drink Team.

Setmana que ve última jornada i tot per decidir.

💥 Destacar la gran actuació de Jordi Aibar que va ser escollit el MVP del partit.