Èxit del Torneig F7 International Cup 2022

Gran trobada futbolística internacional la del passat día 10, 11 i 12 al Complex Esportiu de Futbol Salou, on 32 equips es van enfrontar per la consecució del trofeu.

En Joan Capdevila va participar amb el seu equip Penya Joan Capdevila, i va haver d’enfrontar-se amb els polacs de l’Eagles Team, campión de la Iª Edició en la categoria Veterans, al Traumare Sport i al As Croix d’Argent francés.

A l’altre grup, Navarra Veteranos, finalista, Lunattic de Tarragona, Vincennes francés i San Ignacio, del País Basc, van haver de lluitar per passar a semifinals.

En la categoria +18, 24 equips es van enfrontar per aconseguir ser campions de la Iª Edició del torneig. Ultzama, FS5 Navarra i Habemus Papam, de Navarra, Pamipua, de Tarragona, FC Chacal i Espoir Club Boretti, de França, Nostàlgia, Putostetes i Webpsilon, de Lleida, Adutzabal i IOAR FC, de Euskadi, Submarino CF i At.Zaragoza, de Saragossa, Ad O Relogio, Tropa do Morro i Bonde Sem Freio, de Portugal, van ser els equips que van aconseguir passar la fase de grups.

La final portuguesa de +18, es va jugar entre el Ad O Relogio i Bonde Sem Freio. Final molt igualada, on els equips que ja s’havien enfrontat a la seva lliga a Portugal es coneixien molt bé i que va finalitzar amb empat a 0. A la tanda de penals, el Ad O Relogio va tenir més encert de cara a porteria i es van endur la victòria.

Comparteix la notícia