Gipsy Gardeny nou equip de 2ª Divisió

⚽️ UA1 2-7 Gipsy Gardeny de @lligues_lleida_oficial

📌Gipsy Gardeny nou equip de 2a Divisió

➡️ Després de la contundent victòria per 2 a 7, Gipsy Gardeny assoleix l’ascens a 2a Divisió

Partit entre dos equips que es jugaven l’ascens a 2a Divisió. Una victòria de qualsevol dels dos els hi donava l’ascens directe. El partit va començar amb molt respecte per part dels dos equips, un Gipsy Gardeny més valent però un UA1 amb les idees molt clares que es trobava còmode en el terreny de joc. Però 3 minuts bojos sentenciarien el partit pels visitants. Manuel Gimenez amb 3 gols en 2 minuts deixava molt tocat als locals. La segona part va seguir la mateixa tònica que el final de la primera, un Gipsy Gardeny molt ofensiu que aconseguia fer 4 gols més. Resultat final de 2 a 7 que donava l’ascens directe a Gipsy Gardeny.

💥 Destacar la gran actuació de @nayychino_28 que va ser escollit el MVP del partit.