CRÒNICA | Globertrotter Benavet 🆚 Autocanadas-Panteras FC de @minifutbol_tarragones

🏆2ª DIVISIÓ F7 (Jornada 2)
⚽️ Globertrotter Benavet 3-7 Autocanada-Panteras FC

📌 Debut amb victòria

➡️ Autocanada-Panteras FC guanya en el seu debut.

Partit condicionat per una gran primera part dels visitants que aconseguien posar-se 0 a 4 al marcador i arribar al descans amb una avantatja molt favorable. Un gran joc combinatiu d’Autocanada-Panteras FC no donava opcions a Globertrotter Benavet. Tot i la diferència en el marcador els locals en els primers 10 minuts de la segona meitat aconseguien retallar distàncies, Fabrizio Gabriel per partida doble feia pujar el 2 a 4 al marcador, un resultat que donava molta vida als locals. Però això va durar ben poc, tres minuts més tard, els visitants tornaven a posar terra d’entremig i aconseguien dos gols més que sentenciaven el partit. Amb el 2 a 6 el partit va perdre ritme i intensitat, arribant al resultat final de 3 a 7 a favor d’Autocanada-Panteras FC.

💥 Destacar la gran actuació d’Adrián De Dios Garcia que va ser escollit el MVP del partit.