🏆 LLIGA F7 VETERANS +35 (Jornada 13)

⚽️ Inter FC 4-3 Sporting de Reus

📌 Partidàs en majúscules

➡️ Inter remunta fins en dues ocasions i s’emporta els tres punts.

Partit molt igualat amb ocasions en ambdues àrees que ens feien gaudir d’un autèntic partidàs. Sporting de Reus eren els primers a colpejar, amb dos gols en els primers 10 minuts trencaven la igualtat al marcador per posar-se 0 a 2. Tot i el resultat advers, Inter reduïa distàncies i arribaven a la mitja part amb el resultat d’1 a 2.

La segona part va seguir el mateix patró que la primera. En el primer minut de la represa els locals empataven el partit. Igualtat màxima en un partit on la balança es podia decantar cap a qualsevol costat. Sporting de Reus aconseguia avançar-se de nou al marcador, però de nou Inter aconseguia empatar el partit. Quan faltaven 10 minuts per acabar, els locals aconseguien avançar-se en el marcador i mantenien l’avantatja fins al xiulet final. Resultat final de 4 a 3 en un autèntic partidàs.

💥 Destacar la gran actuació de Carlos Alberto Cornejo que va ser escollit el MVP del partit.