La Calva de Gaps, campions 2ª Sèniors F7

Última i intensa jornada a la 2ª Divisió F7 Sènior!!

La final de la competició es va veure disputada entre els equips: La Calva de Gaps i Cafe Paris

L’equip La Calva de Gaps van iniciar el darrer partit de la lliga amb força i ganes. I és al minut 7, l’Èric Urrea va marcar el primer gol. Seguidament, Pau Carles Mora va sumar el segon gol i, poc abans d’acabar la primera part, l’Artur Calbetó va fer el tercer gol.

La segona part del partit va ser emocionant, La Calva de Gaps no van rebaixar el ritme i amb poc temps van marcar el quart i cinquè gol, altre vegada, l’Èric i l’Artur, respectivament.

Tot i això, Cafe Paris no va deixar de jugar de valent fins marcar el seu primer gol pel Jordi Guitart Moya.

El resultat final del partit fou un 5 a 1 promaclamant així a La Calva de Gaps com a campions de la lliga!!

Felicitar també a la bona feina dels altres equips durant la jornada Col·legi d’Enginyers, Cafe Paris, Grup Nayox, Umtiteam, Estrellats, Birrareal i Iclotet.

En acabar el partit van donar els guardons individuals:

🏆MÀXIM GOLEJADOR a l’Artur Calbetó Marzo de l’equip de La Calva de Gaps

🏆 PORTER MENYS GOLEJAT a Miquel Ignasi Latorre Ramirez de l’equip Col·legi d’Enginyers

🏆MÀXIM ASSISTENT a David Maza Barrot de l’equip Col·legi d’Enginyers

🏆 MVP de la lliga, també a Jordi Guitart Moya de l’equip de Cafe Paris.

A la fi una vetllada fantàstica, el campió que aixecà al cel de Torrefarrera la copa com a guanyadors del torneig.