CRÒNICA | La Calva de Gaps 🆚 Nostàlgia Lleida de @lligues_lleida_oficial

🏆 1ª DIVISIÓ F7 (Jornada 7)
⚽️ @lacalvadegapsfc 2 🆚 4 @nostalgialleidazaka

📌 Nostàlgia Lleida, campions

➡️ Després de la victòria davant del seu rival directe, Nostàlgia Lleida es proclama campió de la Primera Divisió de F7.

Partit que enfrontava als dos equips capdavanters en la taula classificatòria. Empatats a punts Nostàlgia es trobava per davant per la diferència de gols. Última jornada i tot per decidir.
Una primera part molt tàctica on els dos equips es tenien molt respecte i les ocasions no arribaven. Amb el resultat de 0 a 0 s’arribava a la mitja part.
La segona part va ser totalment diferent. Els dos equips van sortir per la victòria i van disposar de diverses ocasions per trencar la igualtat. Els visitants van ser els primers a colpejar i avançar-se en el marcador, però la resposta dels locals no va tardar, en 10 minuts li van donar la volta al marcador, 2 a 1. Amb aquest resultat, Nostàlgia Lleida es va llençar a l’atac per aconseguir el campionat i amb 3 gols en els darrers 5 minuts ho van aconseguir. Resultat final de 2 a 4 que proclama a Nostàlgia Lleida campions.

💥 Destacar la gran actuació de Mousaab Mecemmene que va ser escollit el MVP del partit.