🏆 LLIGA F7 VETERANS (Jornada 6)

⚽️ Lunattic 11-4 Penya Nàstic Pallaresos

📌Lunattic sentència en la segona meitat

➡️ Una segona part caòtica sentencia a la Penya Nàstic Pallaresos

Els Pallaresos iniciaven el partit marcant un ritme altíssim que els permetria avançar-se al marcador al minut 9 gràcies al gol de Christian Vives. Un partit molt igualat on tots dos equips disposaven de diverses ocasions. Arribat el minut 20, Gabriel Regaña empatava el partit de penal. Els minuts posteriors al gol van ser fatídics pels Pallaresos encaixant dos gols més en dos minuts, que col·locaven el marcador 3 a 1 a favor dels locals. En l’últim minut de la primera part, de nou Christian Vivies aconseguia retallar distàncies i marxar a la mitja part 3 a 2.

En el reinici, Lunattic va sortir amb les idees molt clares, volent matar el partit el més aviat possible i així va ser. 8 gols en una segona meitat fatídica pels Pallaresos van col·locar el marcador final en un 11 a 4 a favor de l’equip local.

💥 Destacar la gran actuació de Gabriel Regaña que amb 4 gols i 2 assistències va ser escollit el MVP