🏆 1ª DIVISIÓ F7 (Jornada 4)

⚽️ Nostàlgia Lleida 1-2 Bordeta FC

📌 Bordeta FC assalta el liderat

➡️ Tres punts d’or que deixen a Bordeta líder en solitari

Partidàs que enfrontava als dos primers classificats de la competició. Empatats a punts Nostàlgia Lleida era el líder per la diferència de gols, però una victòria de qualsevol dels dos equips els deixava líders en solitari de la competició.

El partit començava amb un ritme frenètic, dos grans equips valents que volien ser dominadors del joc amb una proposta molt ofensiva que ens feien gaudir d’un autèntic partidàs. Ocasions per ambdues parts, on els primers a colpejar van ser els visitants amb un gol en les acaballes de la primera meitat.

En el reinici els locals van fer un pas endavant i fruit d’això 5 minuts després aconseguien empatar el partit des dels 7 metres, però la reacció dels visitants no va tardar i 3 minuts més tard aconseguien de nou avançar-se en el marcador. Amb l’1 a 2 al marcador Nostàlgia Lleida va prendre el control del joc, però un gran treball defensiu dels visitants mantenia l’avantatja al marcador i obtenien tres punts d’or que els col·locaven en el més alt de la taula classificatòria.

Resultat final d’1 a 2 en un autèntic partidàs.

💥 Destacar la gran actuació de @mateusito10 que va ser escollit el MVP del partit.