Partit Transcuesta-Soldevila&Goma Estudi

Partit Transcuesta vs Com.Soldevila&Goma Estudio

Partit corresponent a la Fase de Classificació entre Transcuesta vs Com.Soldevila&Goma Estudio que determinarà qui dels dos passa a 1ª Divisió. Duel d'històrics!!! Gran partit en què Transcuesta es va emportar la victòria després d'un emocionant partit que no es va decidir fins a dos minuts del final, quan Luis Céspedes va marcar el gol que va donar el passi al seu equip a la 1ª Divisió. El partit va iniciar-se amb una igualtat màxima, marcant primer Jaume Pujads pel C.Soldevila&Goma Estudio, als 12 minuts de l'inici. Però poc va durar l'alegria, ja que al següent minut, Xavier Viladegut va empatar el partit a 1. A dos minuts del final de la primera part, Luis Cespedes va marcar el 2-1, aconseguint que el Transcuesta arribés al descans sent equip de primera divisió. Ja a l'inici de la segona part, als 3 minuts, Adrià Alvarez va tornar a empatar a 2, i va donar una espenta al joc del Soldevila&Goma Estudi. Finalment, Luis Céspedes, MVP del partit, va marcar el gol de la traquil·litat pel seu equip. Enhorabona als dos equips per la gran exhibició de joc!!! #mfcat #minifutbolcat #lligueslleida #territorilligueslleida #lacasadelfutbolreduït #mesqueunalliga

Publicada por Lligues Lleida en Viernes, 11 de marzo de 2022

Transcuesta, equip de 1ª Divisió!!!

Duel d’històrics!!! Gran partit del passat dia 11de març, en què Transcuesta es va emportar la victòria després d’un emocionant partit que no es va decidir fins a dos minuts del final, quan Luis Céspedes va marcar el gol que va donar el passi al seu equip a la 1ª Divisió.

El partit va iniciar-se amb una igualtat màxima, marcant primer Jaume Pujades pel C.Soldevila&Goma Estudio, al cap de 12 minuts de l’inici. Però poc va durar l’alegria, ja que al següent minut, Xavier Viladegut va empatar el partit a 1.

A dos minuts del final de la primera part, Luis Cespedes va marcar el 2-1, aconseguint que el Transcuesta arribés al descans sent equip de primera divisió.

Ja a l’inici de la segona part, als 3 minuts, Adrià Alvarez va tornar a empatar a 2, i va donar una espenta al joc del Soldevila&Goma Estudi.

Finalment, Luis Céspedes, MVP del partit, va marcar el gol de la traquil·litat pel seu equip.

Enhorabona als dos equips per la gran exhibició de joc!!!