🏆 1ª DIVISIÓ TELÈGRAFS (Jornada 13)

⚽️ Veterans Ramon Vilella Bordeta 1-2 Veterans Atlètic Segre

📌Victòria de lideratge.

➡️ 3 punts que col·loquen a l’Atlètic Segre líder

Partit molt disputat entre els dos equips que ocupen les dues posiciones capdavanteres de la taula. Com ens esperàvem un partit de molt nivell, amb un ritme molt alt on els dos equips volien ser protagonistes amb la pilota. Arribat el minut 13, Jaume Bañeres feia pujar l’1 a 0 al marcador després d’un gran xut de fora de l’àrea. La reacció dels visitants no es va fer esperar i en el minut 29, Ermegol Graus torna a empatar el partit.

La segona part, que s’iniciava amb aquest 1 a 1 al marcador es veuria condicionada per l’expulsió al minut 60 d’un jugador de l’equip local. Tot i la inferioritat, la Bordeta gaudiria d’ocasions per guanyar el partit, però en el minut 70, després d’un gran contraatac de l’Atlètic Segre, Xavier Padrones feia pujar l’1 a 2 al marcador, resultat amb el qual arribaríem al final del partit. Amb aquest a victòria l’Atlètic Segre és el nou líder.

💥 Destacar l’actuació de Raul Dominguez que va ser escollit MVP del partit.