🏆 3ª DIVISIÓ F7 (Jornada 5)

⚽️ Summecosmetics 3-2 Med Label CF

📌Partit vibrant entre dos grans equips

➡️ Summecosmetics guanya amb un gol en l’últim minut.

Partit molt entretingut el que vam viure ahir al Ramon Farrus. Dos equips amb un joc atrevit que ens deixava amb una primera part d’anada i tornada on els dos equips disposaven de les seves ocasions de gol. Summecosmetics aconseguia avançar-se en el minut 5 gràcies al gol de Guillem Cano, però 10 minuts més tard Juan Ignacio tornava a posar la igualtat al marcador.

La segona part no va ser menys, els dos equips van sortir dels vestidors amb la idea clara d’emportar-se els tres punts. En el minut 40, Manel Fajardo feia pujar el 2 a 1 al marcador a favor dels locals. En el següent minut el mateix Manel Fajardo disposaria d’una pena màxima per incrementar la avantatja però no aconseguia transformar-la. A falta de 4 minuts pel xiulet final, Med Label empatava el partit, obra d’Álvaro Calle. Amb l’empat al marcador els dos equips van andar a buscar la victòria, i en l’últim minut de partit de nou Manel Fajardo feia pujar el 3 a 2 que donava la victòria a Summecosmetics.

💥 Destacar l’actuació de Manel Fajardo que va ser escollit MVP del partit.