🏆LLIGA F7 SÈNIORS (Jornada 16)
⚽️@thebulldogsteam_ 0-4 @cfr_pamipua

📌 Victòria de líder

➡️ CFR Pamipua sentencia amb tres gols en la segona meitat

Partidàs que enfrontava als dos primers classificats de la competició. Amb 7 punts de diferència el CFR Pamipua era el líder, però una victòria de The Bulldog’s els col·locava a 4 punts i amb 1 partit menys en el casiller particular.
El partit com era d’esperar començava amb dos grans equips que es volien fer amb el control de la pilota, un joc amb un ritme altissim que ens feien gaudir d’un autèntic partidàs. Ocasions per ambdues bandes on l’actuació dels porters va ser clau per mantenir l’igualtat. En el minut 17, els visitants aconseguien avançar-se al marcador, resultat amb el que s’arribaria a la mitja part.

En la segona meitat, CFR Pamipua va controlar el partit de principi a fi,  es va fer amb el control del joc, i tot i el gran treball defensiu dels locals, en el minut 37 i seguidament en el minut 39 els visitant aconseguien dos gols que sentenciaven el partit. Arribant al xiulet final, Eloi Calero posava el definitiu 0 a 4 al marcador.

Resultat que deixa al CFR Pamipua més lider que mai

💥 Destacar la gran actuació d’Eloi Calero que  va ser escollit el MVP del partit.