Traumare Sport, campions de la Copa Veterans +35

Jornada final de la Copa Veterans + 35

El passat dia 23 de maig es va viure la final de la Copa Veterans +35 disputada entre Bokatines FC i Traumare Sport

Els Bokatines Fc van iniciar el partit amb força i al minut 7 ja van marcar el primer gol. Però els del Traumare Sport van trepitjar ben fort i, no van tardar molt, en pocs minuts van marcar el seu primer gol. Sense rebaixar el seu nivell van acabar la primera part sumant 3 gols al seu favor. La segona part va començar amb el segon i últim gol dels Bokatines. El marcador quedava molt ajustat per 2 a 3 i en Jaume Bañeres, qui va marcar el primer gol a la primera part, va aprofitar l’últim minut per sumar el quart gol.

El partit va finalitzar amb resultat 2 -4 i Traumare Sport es va proclamar-se campió de la Copa Veterans + 35

Cal destacar el bon treball del Traumare Sport ja que aquesta temporada ha estat TRICAMPIÓ, guanyant 3 competicions:

🏆 MVP Aleix Miquel Lopez Gomez de l’equip Traumare Sport

Els campions Traumare Sport s’emporten com a premi participar al campionat internacional F7 International Cup.

Enhorabona als dos equips pel bon treball d’aquesta competició i a tota la resta d’equips que han participat aquesta temporada en aquesta categoria.

Esperem que hagueu gaudit del futbol aquesta temporada i que ho seguiu fent sempre!!