🏆 1ª DIVISIÓ TELÈGRAFS (Jornada 13)

⚽️ Veterans U.E. Gardeny 0-3 Veterans Binefar

📌Partit molt disputat que es decideix en la segona meitat

➡️ Una gran segona part del Binefar sentencia al Gardeny.

Una primera part molt competida entre els dos equips ens feia arribar al descans amb taules al marcador. Una primera part on els dos equips van gaudir de diverses ocasions per trencar la igualtat al marcador.

En el reinici es va veure un Binefar que va prendre el control del partit, un Binefar comode en el terreny de joc que s’atansava amb perill a la porteria local. En el minut 50, Jose Antonio Bailac feia pujar el 0-1 a favor de l’equip visitant. El gran desgast físic del Gardeny en la primera meitat va ser clau pel transcurs del partit. En el minut 70, Jose Luis Herrera posava el 0-2 en el marcador i en l’últim minut de partit Bruno Olles posava el 0-3 definitiu.

💥 Destacar la gran actuació de Jose Antonio Bailac que va anotar el primer gol i va ser escollit el MVP