CRÒNICA | Unió Astorga Veterans 🆚 Veterans UCF Cambrils de @minifutboltarragones

🏆 LLIGA F11 VETERANS 2ª DIVISIÓ (Jornada 9)

⚽️ Unió Astorga Veterans 2-2 Veterans UCF Cambrils

📌Emoció fins a l’últim sospir

➡️ El Cambrils empata en l’últim minut

Partit molt igualat entre dos grans equips amb estils diferents. Un Cambrils dominador del joc, amb un gran percentatge de possessió i una Astorga ben posicionat al camp amb les idees molt clares aconseguia avançar-se per partida doble en la primera meitat. L’equip visitant aprofitava dos contraatacs per marxar al descans amb un 2-0 al marcador.

La segona meitat va augmentar d’intensitat, un joc més dur on el Cambrils no va ser tan protagonista amb pilota. Arribat el minut 80 al marcador, quan semblava que els tres punts no es podien escapar del municipal d’Astorga, un gol de Bernardino Campoy, va portar el caos al partit. Deu minuts bojos, on va regnar el descontrol i els nervis, van acabar amb un gol a l’últim minut del Cambrils, obra de Martín Pagliano que posava les taules al marcador. Final caòtic en un partit molt igualat.

💥 Destacar l’actuació de Rubén Jimenez que va ser escollit MVP del partit.