🏆 LLIGA F7 VET+30 (Jornada 11)
⚽️ Webpsilon 5-6 Jesus Mora Ebanistes

📌 Partidàs en majúscules

➡️ Jesus Mora Ebanistes remunta i s’emporta els tres punts.

Partidàs el que vam viure ahir al Mpal Ramon Farrús. Partit que enfrontava dos equips que es troben en la part alta d’una classificació molt ajustada on cada punt és un tresor. La primera part començava de la millor manera pels locals, tot i el gran joc combinatiu d’ambdós equips, l’eficàcia dels locals va ser clau per colpejar fins en dues ocasions la porteria rival en els primers 15 minuts. En el minut 20 Webpsilon aconseguia fer el tercer i podia semblar que sentenciava el partit, però la reacció dels visitants no va tardar, just en les acaballes de la primera meitat aconseguien dos gols i deixaven el partit més viu que mai.
En la segona meitat, es va abandonar el joc de possessió convertint-se en un partit boig d’anada i tornada on els primers a colpejar van ser de nou els locals. Quan faltaven 10 minuts pel xiulet final el resultat era de 4 a 2 a favor del Webpsilon. 10 minuts caòtics on Jesus Mora Ebanistes empatava el partit en el minut 42, Wepsilon tornava a avançar-se en el minut 43 i Jesus Mora Ebanistes amb dos gols en els darrers 3 minuts, remuntava i guanyava el partit. Partidàs entre dos grans equips.

💥 Destacar la gran actuació de Sergio Martos que va ser escollit el MVP del partit.