CRÒNICA | Camp de Tarragona – La Riera 🆚 Veterans CF Selva del Camp de @minifutboltarragones

🏆 LLIGA F11 VETERANS 1ª DIVISIÓ (Jornada 9)

⚽️ Camp de Tarragona – La Riera 5-2 Veterans CF Selva del Camp

📌Camp de Tarragona-La Riera remunta i s’emporta els tres punts

➡️ Una gran segona part de l’equip local sentencia als Veterans CF Selva del Camp

Una primera part dubitativa per part de l’equip local portava a què l’equip visitant s’avances al marcador gràcies a un gol de Carlos Robles al minut 24. Amb el 0-1, el partit va augmentar de ritme i intensitat portant a què els dos equips disposesin de diverses ocasions de gol. Arribat el minut 38, Francisco Martín aconseguia posar l’empat al marcador després d’una gran passada de Martín Alonso. Amb aquest resultat arribaríem a la mitja part.

En el reinici del partit, l’equip visitant s’avançava de nou al marcador gràcies a un gol d’Albert Garcia. A partir d’aquest moment el partit canvia per complet, un Camp de Tarragona-La Riera valent imposta el seu joc combinatiu a un gran ritme que provoca que al minut 55 empati el partit, i tres minuts més tard posi el 3-2 a favor al marcador. Un gran desgaste físic de l’equip visitant es veu reflectit en l’últim tram del partit, on encaixen 2 gols més.

💥 Destacar la gran actuació d’ Antonio Coello que amb 1 gol 1 asistencia va ser escollit el MVP