🏆 1ª DIVISIÓ F5 (Jornada 4)

⚽️ Peluquería Rocío 3-1 Inter FS

📌Partidàs a Camp Clar

➡️ Partit molt igualat que es decideix per petits detalls

Partit molt disputat d’inici a final. En una primera part vibrant on els dos equips van disposar de diverses ocasions per avançar-se al marcador, va ser Adria Gonzalez al minut 11 qui posaria l’1 a 0 a favor de Peluqueria Rocio. Amb l’avantatje al marcador l’equip local va tindre uns minuts de domini del joc i fruit d’això va arribar el segon gol, obra de Javier Ramos. Amb aquest marcador arribaríem al final de la primera meitat.

La segona part s’iniciaria seguint el patró del final de la primera, un Peluqueria Rocio que es trobava còmode a la pista i aconseguiria fer pujar el 3-0 al marcador. Amb aquest marcador, tot i semblar que Inter FS estava mort, l’equip visitant va tirar de garra i va prendre el control del partit disposant de moltes ocasions per reduir la distància. Quan faltaven 10 minuts, Marcos Gracia redueix distàncies. Inter FS continuava pressionant i Peluqueria Rocio es defensava molt bé. Faltant 5 minuts l’equip visitant disposaria d’un doble penal per posar el 3 a 2 al marcador, però una gran parada d’Enrique Morales deixaria el definitiu 3 a 1 al marcador.

💥 Destacar l’actuació d’Enrique Morales que amb les seves aturades va ajudar a l’equip a guanyar i va ser escollit MVP del partit.