Vet.Borges Blanques, campions de 2ª Divisió de Telègrafs

📢Avui comencem la nostra crònica del Torneig #telegrafs per la 2a divisió, ja que, aquest passat cap de setmana els Veterans Borges Blanques es van proclamar campió de lliga‼🏆💪

👏Sense cap mena de dubte el millor equip de la categoria, que ha complert amb els pronòstics i la temporada vinent torna a la màxima categoria del futbol veterà Lleidatà.

🙌Gran temporada dels #veteranstorresdesegre que signen una gran campanya amb l’ascens i ressaltar, també, la gran temporada realitzada pels #veteranospardinyes i els #veteransalcoletge que els queda molt poc per assolir la fita de jugar a la primera divisió.

👉Pel que fa a la 1ª divisió, victòria del líder Veterans Atletic Segre 2-4 en la seva visita a Rosselló que els permet arribar al Derbi de l’última jornada de lliga amb l’avantatge de no necessitar guanyar el partit per revalidar el títol de campions.

☝ En canvi, qui ha de guanyar si o si el seu partit són els #veteransramonvilellabordeta si volen arravatar la corona de campió als del Veterans Atletic Segre i en cas de no fer-ho, aconseguir un empat per poder participar en la Copa Catalunya, on els Veterans Almenar encara tenen opcions de classificació si guanyen el seu partit a casa enfront dels #veteranscfrossello.

👉En definitiva, diumenge 22 de maig a les 09:00 hores al municipal Ramón Farrús🕙📍 es viurà una de les jornades més emocionants del Torneig #telegrafs de l’última dècada‼

Comparteix la notícia